بهترین جراح مغز و اعصاب ایران کیست؟

بهترین جراح مغز و اعصاب

بهترین جراح مغز و اعصاب ایران کیست؟تصادف و ضربه مغزی، خونریزی مغزی و سکته مغزی، بیرون زدگی دیسک کمر و دیسک گردن،جراحی ستون فقرات، تومور مغزی وجراحی آدنوم هیپوفیز دامنه وسیعی از اینگونه بیماریها میتوانند هر کسی را نیازمند جستجو برای یافتن بهترین جراح مغز و اعصاب جهت درمان این مشکلات کنند.


پروفسور سمیعی، اسطوره جراحی مغز و اعصاب ایران بوده و نام ایشان برای هر ایرانی آشنا و مایه افتخار است اما بهترین جراح مغز و اعصاب ایران کیست؟! و با بهترین جراح مغز و اعصاب تهران کیست صحیح ترین پاسخ برای این سوال این است: بستگی دارد به خود شما، نوع بیماری تان و زمان و مکانی که در آن هستید.

دکتر علیرضا طبیب خوئی جراح مغز و اعصاب
بهترین جراح مغز و اعصاب تهران، تبریز، شیراز، مشهد، اصفهان و بهترین جراح مغز و اعصاب کودکان به عبارت دیگر بهترین جراح مغز و اعصاب ایران برای بیماری که در اثر سانحه‌ای دچار خونریزی مغزی شده است در دسترس ترین جراح به شما در آن زمان و مکان است؛ گاهی در همین شهر تهران همراهان چنین بیماری با ممانعت‌از انجام اقدام جراحی برای بیمارشان و تلاش در جهت انتقال او به مرکزی که یک جراح خاص در آنجا مشغول فعالیت است، با دست خود، عزیزشان را در خطر مرگ یا آسیبهای جبران ناپذیر قرار می‌دهند.
تجربه، بخش جدایی ناپذیر توانمندی یک پزشک است، چیزی که باعث به اوج رسیدن او در اتخاذ تصمیم صحیح در تشخیص و درمان بیمارش پس از گذشت سالیانی از طبابت میگردد. گرچه این امتیاز با گذر زمان و افزایش سن یک پزشک روز به روز بیشتر میشود ولی اگر این کسب تجربه در کنار علم روز دنیا قرار نگیرد، کاربری نخواهد داشت.
از جانب دیگر استفاده از آندوسکوپ، جراحی های لیزری و امثال آن گرچه نام و نمای جذابی دارند و به عنوان نشانه‌ای از بهره گیری از علم روز در درمان بیماریها بکار میروند ولی هر تکنیک یا تکنولوژی جدید باید در جایگاه خود بکار برده شود، چیزی که متاسفانه گاهی به فراموشی سپرده شده و این اسامی جذاب مورد سوءاستفاده تبلیغاتی قرار میگیرند. چه بسا در بسیاری موارد، عملی که بصورت باز انجام می‌گیرد بسیار موثرتر و حتی کم عارضه تر از عمل جراحی با آندوسکوپ و امثال آن باشد و قطعا عکس آن هم می‌تواند صدق کند.
هر نوع روش درمانی و خصوصا جراحی، قطعا با خطراتی همراه است که لازم است بیمار و همراهان وی از آنها مطلع گردند. از پزشک و متخصص جراحی مغز و اعصاب خود بخواهید که نوع جراحی و خطرات احتمالی آن را برایتان توضیح دهد؛ عدم بیان این خطرات به معنی بی خطر بودن آن عمل نیست و نباید معیاری برای تصمیم گیری شما قرار گیرد.
حتما اصطلاح “پنجه طلا” برای مخاطب قرار دادن جراحان توانمند را شنیده‌اید؛ در واقع ظرافت جراحی و مهارت و سابقه یک جراح در انجام آن، بسیار مهم و قابل توجه است اما کافی نیست. آنچه که باید باعث اعتماد شما به جراحتان شود جدا از موارد مطرح شده، حس اطمینانی است که از طریق صحبت با پزشک یا شنیدن صحبتهای وی در مورد بیماری و جراحی به شما منتقل میگردد؛ حسی که در اصطلاح ما ایرانیان با این جمله بیان میشود: ” به دلم نشست “. در این صورت شما با آرامش قلبی و توکل به خدا، درمان بیماری خود را به پزشکی خواهید سپرد که سبب انتقال این آرامش به شما شده است

با آرزوی سلامتی برای تمام بیماران …

جراح مغز و اعصاب

دکتر علیرضا طبیب خوئی

جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات

– متخصص جراحی مغز و اعصاب

– آندوسکوپی مغز و قاعده جمجمه
– جراحی تومورهای پیچیده مغزی
– جراحی های میکروسکوپی بیماریهای عروق مغز از جمله آنوریسمها و کلافه های شریانی وریدی برای درمان دائم و قطعی آنها
– جراحی باز و لیزری و درمان غیر جراحی دیسک و سایر بیماریهای ستون فقرات
– رتبه اول بورد تخصصی جراحی مغز و اعصاب کشور

هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران
تلفن جهت تعیین وقت

۰۲۱-۲۲۳۸۸۳۰۱

۰۲۱-۲۲۳۸۸۳۰۲

 

 

4.2/5 - (151 امتیاز)