بهترین جراح مغز و اعصاب ایران کیست؟ تصادف و ضربه مغزی ، خونریزی مغزی و سکته مغزی، دیسک کمر و دیسک گردن، جراحی ستون فقرات ، تومور مغزی و جراحی آدنوم هیپوفیز دامنه وسیعی از اینگونه بیماریها میتوانند هر کسی را نیازمند جستجو برای یافتن بهترین جراح مغز و اعصاب جهت درمان این مشکلات کنند.
دکتر علیرضا طبیب خوئی
جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات
رتبه اول بورد تخصصی جراحی مغز و اعصاب کشور
فلوشیپ و مدرس جراحی قاعده جمجمه
دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران
سابقه بیش از هزاران جراحی موفق در حوزه جراحی مغز و اعصاب
خدمات قابل ارائه
آندوسکوپی مغز و جراحی قاعده جمجمه
جراحی تومور های پیچیده مغزی
جراحی های میکروسکوپی بیماریهای عروق مغز از جمله آنوریسم های مغزی و کلافه های شریانی وریدی برای درمان دائم و قطعی آنها
جراحی باز و لیزری و درمان غیر جراحی دیسک و سایر بیماریهای ستون فقرات
تلفن جهت تعیین وقت
021-22388301
021-22388302
پروفسور سمیعی ، اسطوره جراحی مغز و اعصاب ایران بوده و نام ایشان برای هر ایرانی آشنا و مایه افتخار است و پدر جراح مغز و اعصاب ایران میباشند اما بهترین جراح مغز و اعصاب ایران کیست؟! و با بهترین جراح مغز و اعصاب تهران کیست صحیح ترین پاسخ برای این سوال این است: بستگی دارد به خود شما، نوع بیماری تان و زمان و مکانی که در آن هستید.
بهترین جراح مغز و اعصاب تهران ، تبریز، شیراز، مشهد، اصفهان و به عبارت دیگر بهترین جراح مغز و اعصاب ایران برای بیماری که در اثر سانحهای دچار خونریزی مغزی شده است در دسترس ترین جراح به شما در آن زمان و مکان است؛ گاهی در همین شهر تهران همراهان چنین بیماری با ممانعت از انجام اقدام جراحی برای بیمارشان و تلاش در جهت انتقال او به مرکزی که یک جراح خاص در آنجا مشغول فعالیت است، با دست خود، عزیزشان را در خطر مرگ یا آسیبهای جبران ناپذیر قرار میدهند.
تجربه، بخش جدایی ناپذیر توانمندی یک پزشک است، چیزی که باعث به اوج رسیدن او در اتخاذ تصمیم صحیح در تشخیص و درمان بیمارش پس از گذشت سالیانی از طبابت میگردد. گرچه این امتیاز با گذر زمان و افزایش سن یک پزشک روز به روز بیشتر میشود ولی اگر این کسب تجربه در کنار علم روز دنیا قرار نگیرد، کاربری نخواهد داشت.
از جانب دیگر استفاده از آندوسکوپ، جراحی های لیزری و امثال آن گرچه نام و نمای جذابی دارند و به عنوان نشانهای از بهره گیری از علم روز در درمان بیماریها بکار میروند ولی هر تکنیک یا تکنولوژی جدید باید در جایگاه خود بکار برده شود، چیزی که متاسفانه گاهی به فراموشی سپرده شده و این اسامی جذاب مورد سوءاستفاده تبلیغاتی قرار میگیرند. چه بسا در بسیاری موارد، عملی که بصورت باز انجام میگیرد بسیار موثرتر و حتی کم عارضه تر از عمل جراحی با آندوسکوپ و امثال آن باشد و قطعا عکس آن هم میتواند صدق کند.
هر نوع روش درمانی و خصوصا جراحی، قطعا با خطراتی همراه است که لازم است بیمار و همراهان وی از آنها مطلع گردند. از پزشک و متخصص جراحی مغز و اعصاب خود بخواهید که نوع جراحی و خطرات احتمالی آن را برایتان توضیح دهد؛ عدم بیان این خطرات به معنی بی خطر بودن آن عمل نیست و نباید معیاری برای تصمیم گیری شما قرار گیرد.
حتما اصطلاح “پنجه طلا” برای مخاطب قرار دادن جراحان توانمند را شنیدهاید؛ در واقع ظرافت جراحی و مهارت و سابقه یک جراح در انجام آن، بسیار مهم و قابل توجه است اما کافی نیست. آنچه که باید باعث اعتماد شما به جراحتان شود جدا از موارد مطرح شده، حس اطمینانی است که از طریق صحبت با پزشک یا شنیدن صحبتهای وی در مورد بیماری و جراحی به شما منتقل میگردد؛ حسی که در اصطلاح ما ایرانیان با این جمله بیان میشود: ” به دلم نشست “. در این صورت شما با آرامش قلبی و توکل به خدا، درمان بیماری خود را به پزشکی خواهید سپرد که سبب انتقال این آرامش به شما شده است
جراحی مغز و اعصاب
جراحی مغز و اعصاب یا به انگلیسی نوروسرجری ( neurosurgery ) یک رشته تخصص پزشکی است که به تشخیص ، درمان و جراحی مشکلات مرتبط با مغز ، نخاع ، ستون فقرات ، اعصاب و سیستم عصبی مرکزی انسان میپردازد. این رشته به تشخیص و درمان اختلالاتی مانند تومورهای مغزی ، سکته مغزی ، آنوربسم مغزی ، دیسک کمر و دیسک گردن و افتراقی کردن بین بیماریهای عصبی عاملی و بیماری های پزشکی دیگر میپردازد و به فارغ التحصیل های این رشته تخصصی جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات گفته میشود .
جراحان مغز و اعصاب آموزش پزشکی عمومی را به پایان میبرند و سپس به تخصص در زمینه جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات میپردازند . آنها میتوانند انواع جراحیهای مختلفی از جمله جراحی تومور های مغزی، جراحی نخاعی ، جراحی ستون فقرات ، جراحی آنوریسم مغزی و جراحی دیگر بیماری های مرتبط با جراحی مغز و اعصاب انجام دهند.
این رشته پزشکی پیچیده و مهمی است زیرا به بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به بیماری های عصبی کمک میکند و در بسیاری از موارد میتواند زندگی افراد را نجات دهد.
رشته جراحی مغز و اعصاب نیاز به دقت بسیار بالا ، تجربه بینهایت و همکاری با یک تیم پزشکی متخصص دارد. این تخصص برای بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به مشکلات عصبی بسیار اهمیت دارد و به عنوان یکی از پیچیدهترین حوزههای پزشکی شناخته میشود.
جراح مغز و اعصاب کیست ؟
جراح مغز و اعصاب پیش از هر چیز یک پزشک عمومی است و پس از آن یک پزشک متخصص مغز و اعصاب که آشنا به انواع بیماریهای این حوزه بوده و میتواند بسیاری از بیماریها را پس از تشخیص ، با دارو یا دیگر روشهای درمانی بهبود ببخشد. اما برخی بیماریها هستند که در صورت وخامت نیاز قطعی به جراحی مغز و اعصاب خواهند داشت و در اینجا تنها یک جراح مغز و اعصاب میتواند باعث درمان و نجات جان بیمار شود . برخی عارضههایی که به دست جراح مغز و اعصاب درمان میشوند عبارتند از : تومور های مغز و تومورهای نخاعی ، بیماری های مرتبط با سیستم عروقی مغز و اعصاب از جمله آنوریسم های مغزی و avm مغزی ، بیماری های مرتبط با ستون فقرات از جمله دیسک کمر و گردن و تنگی کانال نخاعی کمری و گردنی و جراحی های اصلاحی ستون فقرات مانند اسکولیوز و کیفوز .
بهترین جراح مغز و اعصاب تهران
تشخیص و درمان بیماران مبتلا به آسیب ها یا بیماری ها و اختلالات مغزی، نخاع ، ستون فقرات و اعصاب محیطی در تمام نواحی بدن مورد توجه تخصص پزشکی به نام جراحی مغز و اعصاب است. بهترین جراح مغز و اعصاب یک متخصص پزشکی با تخصص در این زمینه است که بسته به آسیب یا بیماری که نیاز به درمان دارد، مراقبتهای جراحی و غیر جراحی را ارائه میدهد. این افراد میتوانند به بیماران مبتلا به ناراحتی کمر و گردن و شرایط مختلف دیگر مانند نورالژی سه قلو، آسیبهای سر، بیماری پارکینسون و بیماری پارکینسون کمک کنند.
از آنجایی که جراحی در تمام ناحیه عصبی یکی از سختترین رشتههای پزشکی در نظر گرفته میشود و جراحان این رشته به مهارتهای ویژه متعددی نیاز دارند تا مجاز به انجام عمل پزشکی باشند، برای بیمارانی که نیاز به یک روش جراحی دارند، بسیار مهم است که در مورد موضوع به خوبی آگاه باشند و تصمیمات عاقلانه ای را برای انتخاب بهترین جراح مغز و اعصاب اتخاذ کنند.
انتخاب بهترین فوق تخصص جراح مغز و اعصاب تهران برای انجام اقدامات جراحی مغز و اعصاب بسیار مهم است. در نظر گرفتن برخی از ویژگیها در مورد این افراد به شما کمک میکند تا بتوانید بهترین فرد را انتخاب کنید و درمان خود یا عزیزانتان را به او بسپارید. برخی از مواردی که در انتخاب بهترین جراح مغز و اعصاب باید رعایت شود میتوان به :
تجربه جراح مغز و اعصاب ، که هر چه جراح مغز و اعصاب تجربه بیشتری در مورد یک موضوع یا روش خاص داشته باشد، نتایج جراحی بهتر خواهد بود .
مدارک تحصیلی تکمیلی که باعث میشود جراح مغز و اعصاب در یک رشته مورد نظر توانایی کاملی داشته باشد مانند رشته های فوق تخصصی و فلوشیپ ها مانند فلوشیپ جراحی قاعده جمجمه که افراد دارای این تخصص به درمان تخصصی تومور ها و مشکلات مرتبط با جراحی قاعده جمجمه میپردازند.
مهارت های ارتباطی جراح که هنگام انتخاب پزشک ، بیماران باید زمینه کافی برای برقراری ارتباط مؤثر و باز با پزشک خود را در نظر داشته باشند. این مسئله به بیمار کمک میکند تا وضعیت خود را به خوبی برای پزشک توصیف کند و همچنین پزشک نیز بازخوردی از وضعیت بیمار برای پاسخ به سوالات او را ارائه دهد.
تشخیص صحیح شاید مهمترین پارامتری که بهترین جراح مغز و اعصاب را از سایرین متمایز میکند، همین تشخیص صحیح باشد . بدون تشخیص درست ممکن است روشهای درمانی به بنبست بخورند.
شخصی سازی درمان یک جراح مغز و اعصاب باید زمانی را صرف شناخت بیمار ، نیازهای منحصر به فرد و سطح بهبودی مطلوب او کند.
ارجاعات پزشکی که اگر پزشک نیازمند دریافت کمک از سایر متخصصان است، جراح نباید او را از این امکان محروم کند. تشکیل کمیتههای پزشکی برای انجام جراحی موفق بسیار مهم است.
توانایی حل مسئله یکی دیگر از ویژگیهای مهم جراح موفق توانایی جمع آوری و استفاده از اطلاعات علمی از جمله اطلاعات به دست آمده از معاینات بیمار و تحقیقات نوظهور در این زمینه است. جراحی مغز و اعصاب به طور مداوم در حال رشد و تکامل است، بنابراین برای جراحان بسیار مهم است که از پیشرفتهای اخیر در عمل و تحقیقات مطلع باشند.
تفاوت بین متخصص و جراح مغز و اعصاب
احتمالا این سوال برای شما هم مطرح شده است که چه تفاوتی بین متخصصان و جراحان سیستم عصبی وجود دارد. به طور کلی متخصص مغز و اعصاب پزشکی است که شرایطی را که بر سیستم عصبی شامل مغز، نخاع و اعصاب محیطی تأثیر میگذارند، تشخیص، درمان و مدیریت میکند. در حالی که بهترین جراح مغز و اعصاب بیماریهای سیستم عصبی را از طریق درمانهای جراحی و غیرجراحی تشخیص داده و درمان میکند. معمولا در بدو بروز مشکل افراد ابتدا به یک متخصص مراجعه میکنند و پس از آن با پیشنهاد متخصص برای ادامه روند درمان، جراح حرفهای را در نظر میگیرند.
چه زمانی به جراح مغز و اعصاب مراجعه کنیم؟
در اغلب موارد، پزشک عمومی یا متخصص مغز و اعصاب شما را به یک جراح مغز و اعصاب ارجاع میدهد تا اگر دچار یک بیماری عصبی هستید که نیاز به ارزیابی عمیق دارد، بتواند شما را درمان کند. البته ارجاع شما حتما به مفهوم نیاز به عمل جراحی نیست صرفا بهتر است توسط جراح ارزیابی شوید تا بهترین درمان برای وضعیت فعلی شما ارائه شود. بهترین جراح مغز و اعصاب بهترین گزینههای درمانی را برای شما تعیین میکند و در مورد آنها صحبت میکند، خواه این درمان غیرجراحی، درمان جراحی یا ترکیبی از هر دو باشد. به همین دلیل است که انتخاب بهترین فرد در این زمینه از اهمیت زیادی برخوردار است.
28 دیدگاه ها
با سلام یکی از دوستان بنده از ارتفاع 2.5متری سقوط کرده و دچار مرگ مغزی شده اند و هنوز زیر دستگاه هستند آیا کاری برای ایشون میشه انجام داد . باتشکر در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
سلام
ممنون میشم اگه بفرمائید آیا امکان برگشت سلامتی به فردی که دچار مرگ مغزی شده هست؟
خیر اگر شخصی دچار مرگ مغزی کامل شده باشد امکان برگشت به زندگی برای او وجود ندارد چون سلولهای مغزی از سلولهای تجدیدناپذیر هستند ، معمولا میشود بیمار مرگ مغزی را با کمک دستگاه چند روز زنده نگه داشت تا در صورت رضایت خانواده اعضای بیمار مرگ مغزی به اشخاص نیازمند اهدا شود و جان اشخاص دیگری نجات یابد .
سلام دکتر کودک بیست ماهه دارم که داخل سرش یک کیست آرکونید است واب دور مغز کمی زیاد شده و هیچ علائمی ندارد ممنون میشم راهنمایی کنید
مطلب خوبی بود
سلام علیکم
جناب آقای دکتر
سطح prolactin خون من ۴۸۶ است. آیا تومور مغزی دارم؟
ضمنا کم کاری غدد فوق کلیوی و تیروئید دا رم و
Recognition .1 mg
Hydrocortisone 0.1 mg
مصرف می کنم.
وقتی فین می کنم سرتاسر کره مغزم درد وحشتناکی می گیرد
به نظر من دکتر طبیب خویی بهترین جراح مغز و اعصاب ایران هستند.
آرامشی که دکتر طبیب خویی هنگام برخورد با بیماران و همراهاشون دارن خودش یکی از بهترین راههای درمانی هستش👌👌
سلام آقای دکتر دخترم igr بدنیا امده یه روز بعدتولدش در منزل حدود 7ساعت از شیر مادر نخورده بود که خیلی بی حال شده بودو بستری شدالان 6سالش واز دو سالگی تشنج داشت تا چهار سالگی یک سال بود بهتر بود و نداشت با داروهای فنوباربیتال وکلوزام الان باز داره خیرگی به یک نقطه وهیچی نمیگه حتی تو خواب چشمت یهو باز میشه و همین حالت 15ثانیه طول میکشه در روز چندبار لطفاً راهنمایی کنید ممنون
بهترین دکتر معنی ندارد وقتی می توان گفت بهترین دکتر که با دکترای دیگر بصورت سراسری در کل کشور رقابت کرده باشند و داوران از بین شرکت کنندگان بهترین را اعلام کنند
ولی می توانند بگویند که عملکرد عالی دارند
آیا شما کمک به صرع هم میکنید؟
سلام همسر من بطور بی سابقه تشنج کرد حین رانندگی بعد سی تی و ام ار ای تزریقی گفتن سمت راست سرش ی تومور هست ک باید عمل شه زندگیم داغونه نمیدونم جکارکنم ترس ووحشت از عمل مغز دارم و ایا قبل عمل میشه جنس ونوع تومور رو تشخیص داد اگه مورد مشابه هس هم بگید توروخدا
سلام همسر من بطور بی سابقه تشنج کرد حین رانندگی بعد سی تی و ام ار ای تزریقی گفتن سمت راست سرش ی تومور هست ک باید عمل شه زندگیم داغونه نمیدونم جکارکنم ترس ووحشت از عمل مغز دارم و ایا قبل عمل میشه جنس ونوع تومور رو تشخیص داد
مادرمن، ی رگ درسرشون که میگن جزو ۴ رگ اصلی رگ های سراست،خم شده و خون خیلی آهسته از اون رگ عبور میکنه، روزی ۲تا آسپرین میخوره که خونش رقیق باشه و سکته نکنه، هرچند که سه بار هم سکته خفیف کرده، پزشکان مشهد میگن؛ نمیشه عملش کرد. میخوام ببینم میشه عملش کرد و این رگ که خمیده شده رو درست کرد. علائمش لرزش دست و صرع است …
سلام وقتتون بخیر. ببخشید پدر من 20 مهر ماه دیسک نشیمن گاهیش دررفتگی داشت و اعصاب نخاعش آسیب دید. جراح عملش کرد حس حرکتی پاهاش برگشته اما کنترل اختیاری ادرارش رو از دست داده. البته موقعی که روی توالت فرنگی میشینه اداراش رو خودش تخلیه میکنه و نگه میداره اما هنگامی که درحالت دراز کش هست اصلا و ابدا متوجه تخلیه ادرارش نمیشه. به نظرتون کنترل ادرارش برمیگرده؟ چه راحلی پیشنهاد میدین؟ فیزیوتراپی کف لگن هم میره
سلام و وقت بخیر، تشکر می کنم از مطالب خوب سایتتون، فقط اگر امکانش هست چنتا از بهترین جراحان مغز و اعصاب تهران رو معرفی کنین، ممنونتون میشم.
سلام اقای دکتر وقت بخیر..من ۲۲ سال پیش تحت جراحی مغزی قرار گرفتم بخاطر فلج سمت چپ تمپورال صورتم.( تومور خونی همانژیوم).اما متاسفانه بخاطر جراحی بدی که صورت گرفت مقداری از تومور خونی خارج نشد و بعدها منجر به رشد این تومور شد و بعد از گشت این همه سال نه تنها فلج صورتم بهبود پبدا نکرده دچار تشنج های خفیف هم میشوم ..خواهش میکنم اگر راهی داره برام انجام بدید زندگیم رو بهم زده
سلام،وقت شما بخیر
ببخشید من حدود ۷ ماه پیش عمل تومور مغزی نورینیوم اکوستیک در سمت چپ داشتم پیش یه پزشکی و عمل خوب بود ولی بعد اون متوجه کمی فرو رفتگی در جمجمه سرم شدم میخواستم علت رو بدونم ،ایا امکانش هست که عکس بگیرم و مشخص بشه که علت دقیقا چیه؟ ممنونم،مرسی
سلام آقای دکتر
من یه خانم 36ساله هستم که تومور مننژیوما به ساز ۱۰mmدر قاعده مغزم دارم.به نظر شما امکان دسترسی و موفقیت آمیز بودن جراحی وجود داره؟چون در گرگان جراحان میگن به دلیل دسترسی سخت به تومور ریسک عوارض بعد عمل بالاست.نظر شما چیه؟
با سلام. خواهرزادهام بیماری پارکینسون درو قراره دوهفته دیگه در لندن عمل بهشه .باری جلو گیری از این بیماری یه چیزی توی مغزش میزارن ورابطی به روی سینهاش وصل کنن وکلیدی زیر پوست بزارن .که وقتی سمت چپش که میلزره با فشار به قسمت سینه (همون کلید) لرزش بدن ایست کنه .والبته گفتن خیلی ریسک داره .حالا ما خانوادش می خواهیم بیاریم ایران چون ایران بهترین پزشکان رو دارهومیخواستم نظر شما رو بدونم ویه وقتی براش بگیرم بیاد ایران
سلام آقای دکتر
من از افغانسان هستم پدرم چندین سال است که سردردی دارد اینجا پیش زیاد از پزشکان تداوی کرد اما نتیجه نداد لطفآ یک رهنمای کنید اگر شود که بیارمش نزد شما
خیلی ممنون
سلام همسرم ۴۷سالشه ام از ای و نوار عصب انجام داده تشخیص دادن هیدروسفالی هست علایم تکرر ادرار حرکت کند و کمردرد و فراموشی آیا میشه براشون شنت گذاشت ؟و اگر این جراحی انجام شه مشکلش برطرف میشه یا فقط از پیشرفت بیماری جلوگیری میکنه ؟ممنون میشم پاسخ بدین
همسر من به طور عجیبی سر درد گرفت و بعد چند روز بیحال شد تشخیص ندادن تا بدتر شد واورژانسی بردیم بیمارستان که متاسفانه سکته کرده بودن و لخته خون تو مغز که سریع عمل کردن و الان بخش ویژه تحت مراقبت هستن و چون خارج از کشور بودن یک دکتر عملشون کرد و میخواستم بدونم دکترای خودمون تو ایران نظرشون چیه با تشکر.